Bemutatkozom

Szilágyi Anikó, kozmetikus vagyok. 1974. óta önállóan dolgozom. 1976-ben mestervizsgát szereztem.


Mindig is holisztikus szemléletű voltam, az egészség és szépség megőrzése volt egész életemben a hivatástudatom, szakmaszeretetem motorja.  Igazi újítónak tartom magam, mindig az hajt, hogy egyre színvonalasabb szolgáltatásokat nyújtsak, amelyek által vendégeim többé válnak, egészségesebbé és szebbé varázsolódnak.

Filozófiám szerint a szépség nemcsak a külsőt, hanem a belsőt is magába foglalja, mind lelki, mind fizikai szféránkban. Lényünk csodája belső életerőnk és külső ápoltságunk összhangja által születik meg. Mindig is szenvedélyes kozmetikus voltam (vagyok és leszek), aki munkája során csak is arra figyel, hogy vendége jól érezze magát, visszanyerje nyugalmát és megszépülve, felfrissülve hagyja el a szalont.

Meggyőződésem, hogy az ember a kiteljesedéséhez, csodálatos lényének megéléséhez a bőr, a smink, a frizura, a jólöltözöttség is szükséges. Azért dolgozom, hogy vendégeimet hozzásegítsem ehhez a kiteljesedéshez és egységhez.

1992-ben megalapítottam vállalkozásomat, amelynek keretein belül a kozmetikai szolgáltatások nyújtása mellett létrehoztam egy saját márkát. Egy olyan prémiumkategóriás kozmetikai termékcsaládot, amit 45 év szakmában eltöltött gyakorlatom és a fejlesztőmérnökök együttesen alkottunk.100 %-ban magyar fejlesztés.

Az összetevők olyan sejtkommunikáló hatóanyagokat is tartalmaznak,amit egy hatásos anti-aging terméknek feltétlenül tartalmaznia kell.

Ha eredményt akarsz,felejtsd el a hangzatos ígéreteket. A kozmetikumok többsége hidratáló krém, amibe a  marketing üzenetnek megfelelő néhány egyéb összetevő is van

Nincs olyan csodaszer ami azonnal és hosszútávon is fiatalos arcbőrt varázsol,viszont vannak olyan szakirodalom által alátámasztott hatékony összetevők,amik hosszútávon segítik a bőr fiatalos egészséges működését az OKINA GOLD SKIN CARE ezt nyújtja számodra!

Célom a legjobb minőséget nyújtani,felkutatni és megtalálni a leghatékonyabb alapanyagokat,és ezeket úgy alkalmazni,hogy egymással szinergiában legyenek,erősítsék egymás hatékonyságát..

Feladatomnak érzem a magyar nők híres szépségének megőrzését. Ez mára már nem is kis feladat,hiszen állandó szellemi és fizikai tréningben vagyunk.

Helytállás a családban,a munkahelyen, megfelelni a társadalmi elvárásoknak. A szépségnek, még soha nem volt ekkora szerepe. Bőrünk, kötőszövetünk milyenségét életvitelünk,körülményeink nagyban meghatározzák.

Első sorban a stressz a legnagyobb ellensége szervezetünknek és ezzel együtt bőrünknek is. Bőrünk magában hordozza a belső szervek, az anyagcsere állapotát, kapcsolatot teremt belülről kifelé és kívülről befelé.

Ha tehát bőrünket megfelelően akarjuk kezelni, nemcsak különféle típusokba kell sorolni,és nemcsak a pillanatnyilag megállapítható bőrállapotot kell kezelni.Fontos szempont a táplálkozás, milyen tápanyagokat, milyen formában vesszük fel és milyen ezek felszívódása.

Bőrünk ugyan olyan ütemben öregszik, mint a belső szerveink, mégis legtöbbünk a ráncokat akarja megszüntetni, pedig bőrünk megjelenése közvetlenül utal a szervezet egészségi állapotára, összefügg a szervezet hiányállapotával.

Bőrünk egyénenként eltérést mutat,ezért az öregedés késleltetése érdekében is mindenkinek más kozmetikumokra van szüksége. Több mint 4 évtizedes munkám során kerestem az összefüggéseket az életvitel és a bőr állapota között.

Első sorban a magyar nők bőrápolásával foglalkoztam,igyekeztem megismerni bőrük működését, a befolyásoló tényezőket, táplálkozásuk,életvitelük milyen hatással van az öregedési folyamatokra.

Kerestem az életviteli különbségeket, hiszen ezek jól láthatóak például a magyar, az olasz vagy francia nők bőrénél. 45 év alatt sokféle professzionális kozmetikummal dolgoztam és látszólag egyforma bőrtipusra más-más összetételű krém volt hatékony.

Mikor még kozmetikus tanuló voltam, bizony alapos anyagismeretet és kémiát kellet elsajátítanom. Még mi készítettük a krémeket. Azután jött Ilcsi néni folyton újító, magával ragadó lelkesedése, ami nagyon is meghatározó volt pályámon. Sokat tanultam tőle, bár én mindig ötvöztem a növényi alkotókat a kozmetikai tudomány ujdonságaival. Tanulmányoztam a sokat ígérő kozmetikai termékek összetevőit és hatását a gyakorlatban is.

Álmom volt, hogy egyszer egy saját termékcsaládom lesz, aminek nemcsak összetevőit, de hatóanyag tartalmát is a tapasztalatom határozza meg. Ennyi év után már kellő tapasztalattal a hátam mögött, bátran kerestem fel a fejlesztő mérnököket, hogy együtt alkossuk meg azt a kozmetikai termékcsaládot, ami igazán kedvence lesz a magyar nőknek.

Az öregedési folyamatokat nem lehet megállítani, de késleltetni igen. Ezt igyekeztem megvalósítani az OKINA GOLD ANTI_AGING teljes testre ható termékcsaládommal, amit a 30 feletti igényes nőknek alkottunk.

MAGYAR TERMÉK a MAGYAR NŐK SZÉPSÉGÉNEK megőrzésére.