5 Csillagos Luxus Kezelés

Holistic Beauty 5 Csillagos Luxus Kezelés

A kezelést a bőrszövet mélytisztításával kezdjük. Az ENTEROSGEL® egy kémiailag semleges, belsőleg fertőtlenítő és méregtelenítő, külsőleg pakolásként alkalmazható termék.


Abszorbciós képességénél fogva megtisztítja a kötőszövetet a lerakódott salakanyagoktól. Hatására javul a bőrben a hatóanyagok felszívódása, javul a sejtek oxigén-ellátása, a sejtek anyagcseréje. Fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású.

Második lépésben arany, kaviár és homoktövis gélpakolást teszünk az arc, nyak, dekoltázs bőrére.

Harmadik lépésként ezt a pakolást ultrahangos, biorezonanciás, frekventált fényterápiás kezeléssel juttatjuk a kívánt “célállomáshoz”.

Az arany a fény, a szépség, a gazdagság szimbóluma, amelyet ma már az orvostudomány, a plasztikai sebészet és a szépségipar is nagy sikerrel alkalmaz.

Az aranyra rendkívül jól reagál a szervezet. Stimulálja a bőr biokémiai folyamatait vagyis a sejtosztódást, a kollagén-elasztin szintézisét, ránctalanít, feszesít. Emeli a sejtek rezgésszintjét, nagy mennyiségű vizet képes megkötni a bőrben, maximalizálja a hatóanyagok hatásmechanizmusát, szabályozza az immunfolyamatokat.

Ma az arany a kozmetikai szalonok legcsillogóbb sztárja. Már egy kezeléssel is látványos eredményt tudunk elérni az öregedési folyamatok késleltetésében.

A kaviár ritka és értékes anyag. A fiatalság és a luxus forrása. Olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek alapvetőek a bőrszöveti funkciók működéséhez. Tartalmazza azokat a legfontosabb aminosavakat, amiket az emberi szervezet nem tud előállítani. Gazdag hatóanyagának köszönhetően képes a bőr fiatalságának megőrzésére.

A homoktövis az egyik legrégebben használt gyógynövény. A sivatagi homoktövis olaj magas vitamin és tápanyag tartalma, a finom aranypor, együttesen óvják a bőrt. Csökkentik a ráncokat és az idő előtti öregedést késleltetik.

Negyedik lépés egy igazi kényeztetés. Vitaminokban és hatóanyagokban gazdag selymesítő krémmel, arc, nyak és dekoltázs masszázs következik.

Ötödik lépés  a tápláló pakolásé. Ez egy növényi őssejteket és peptideket tartalmazó 20 perces pakolás.

Legyen ez a kedvenc bőrszépítő kezelésed!

Az ŐSSEJTEK olyan sejtek, amelyek a sejtosztódással újítják meg önmagukat. Ezen tulajdonságuknak köszönhetően az őssejteknek megvan az a képessége, hogy az elhalt vagy már nem működő sejteket helyettesítsék.

A növények osztódó sejtjei egész életük során mindenféle sejt képzésére alkalmasak. A bennük keletkező anyagokat hasznosítjuk a bőr őssejtjeinek támogatására.

A PEPTIDEK  összetételének alapját különböző peptid komplex csoportok alkotják, amelyek látható és láthatatlan bőrfiatalító hatást váltanak ki. Ezek a peptidek közvetítő anyag nélkül képesek behatolni a bőrsejtekbe és azonnal megkezdik annak újjáépítését és erőteljes fiatalító hatást, hibamentes, rugalmas, tökéletes szerkezetű bőrszövetet képesek produkálni.

A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövőjét is jelentik.

Hatodik lépés a pakolás maradványainak eltávolítása és egy befejező zárókrém felvitele.

Kezelési idő: 60 perc
Ár: 9.400,- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!