Anti-Aging Őssejt Kezelés

Holistic Beauty Anti-Aging Őssejt KezelésFiatalságaktiválás és feszesítés növényi őssejttel egész évben. ANTI-AGING ŐSSEJT kezelés 6 LÉPÉSBEN!


40 perces S.O.S kezelés, az örök fiatalság titkához vezető első lépés.

Az évek során a bőr fibroblaszt aktivitása csökken és a megereszkedett bőr, a határozatlan kontur öregebbé teszi a bőrt. Vonásaink megváltoznak és korunkat hiába szeretnénk eltitkolni, segítség nélkül nem megy. Arcizom tornával megállíthatjuk az időt!

Az izom amit nem használnak gyengévé és tónustalanná válik. Idő és rendszeres tréning kell ahhoz, hogy újra megerősödjön. Alkalmazható akár az  öregedési folyamatok ellensúlyozására, akár a fáradt, stressztől megviselt bőr regenerálására.

Kezelési tervem készítésénél a bőr saját gyógyító erőinek aktivizálást, a hiányzó “kincseinek” pótlását tartom fontosnak. Most az izomtorna után egy regeneráló, bőrsejt-megújító pakolással kényeztetem vendégeimet!

Ez a többrétegű liposzómás regeneráló, bőrsejt-megújító pakolás – arcizom tornával fűszerezve – fogja biztosítania fiatalos megjelenést. A rózsakivonat pedig semlegesíti a szabad-gyököket, ezáltal megelőzi az idő előtti öregedést.

Már másnap munkahelyeden bezsebelheted a csodálkozó tekinteteket, dicsérő megjegyzéseket!

A kezelési idő 40 perc. Ebédidőben is igénybe vehető. Ideális, ha fontos megjelenés előtt állunk, vagy csak egyszerűen jól akarjuk érezni magunkat a bőrünkben.

Megfelelő, tisztító, tonic és fluid kiválasztásával 3 féle bőrtípus kezelést tudjuk kezelni. Maximális mélyhatás érdekében fontos az otthoni ápolás, és évente kúraszerű kezelés.

Kezelési idő: 40 perc
Ár: 21.000,- Ft / alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!