Arany és Gyémánt

Holistic Beauty Arany és GyémántARANY és GYÉMÁNT! Az örök fiatalság titka. Luxus a bőrödnek! Dupla ránctalanító hatás!


Az egyik leghatékonyabb kezelés, ha késleltetni szeretnénk a bőr öregedését, hiszen az arany és a gyémánt nemcsak ékszer formájában szépít.

Kifejezetten ráncfeltöltő hatású. Azoknak a 30 feletti nőknek ajánlom, akiknek a bőre dupla ránctalanítást igényel.

A kezelés visszaállítja a bőr feszességét, hidratál és revitalizál, az aktív alkotóelemek hatékony ráncfeltöltő hatásúak.

Az ARANY fokozza a bőr védekező képességét, intenzív vízmegkötő, késlelteti az öregedési folyamatokat,táplál,regenerál, részt vesz a sejtek aktiválásában, csökkenti a ráncokat.

Hatékonysága természetesen függ az arany feldolgozásától is. Mi nem aranyport, hanem 24 karátos aranylapokból készült szemcséket használunk.

A GYÉMÁNT szérum a kozmetológia vívmánya. Mikroszkopikus gyémánt részecskéket és hatóanyagok különleges kompozícióját tartalmazza. Hyarulon, és a növényi őssejtek aktivizálják az elgyengült és inaktív őssejteket, mélyen hidratál, kisimít és feszesít.

Botox-szal vetélkedő hatékonyságú, de annál sokkal természetesebb módon tünteti el a ráncokat. Fokozza a kollagéntermelést, erősíti azokat az enzimeket, melyek megvédik a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

Az arannyal kombinálva dupla ránctalanító hatású. Már az első kezelés után a bőr felszíne feszesebb, simább és bársonyos tapintású.
Azt mondják, hogy a “Gyémánt a lányok legjobb barátja”.

Kezelés menete

  • letisztítás után mélyhámlasztó peeling következik. Chea vajjal, papain enzimmel, hyarulonsavval, alginnal, borágó és pálma olajjal, ceramiddal, E-vitaminnal és allantoinnal
  • arany és gyémánt szérum bemaszírozása ultrahang, biorezonancia, és integrált fény segítségével
  • arc-, nyak-, dekoltázs masszás, egy különlegesen összeállított masszázskrémmel
  • a gyémántpakolást /gyémántpor és mikrokollagén/ egy gézmaszkra helyezzük, amit előzőleg hyarulon és C-vitaminos habmaszkkal itattunk át.

ÉREZD a LUXUST a BŐRÖDÖN !!!

Kezelési idő: 60 perc
Ár: 14.000,- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!