Biológiai Bőrfiatalítás Vitalézerrel

Holistic Beauty Biológiai Bőrfiatalítás VitalézerrelAz örök fiatalság titka a tökéletesen hidratált bőr! Látványos fiatalítás, egyedülálló lifting hatás már az első alkalommal is! A bőr szerkezete akár 10 évet is fiatalodhat tűszúrás nélkül.


A ránctalanítás és bőrfiatalítás forradalmian új módja a Hyarulonsavas Hideglézeres kezelés. A bőr természetes biológiai folyamatainak erősítésével fejti ki hatását. Újraépíti a bőr kollagén állományát. Alkalmas a szem körüli szarkalábak eltüntetésére, az arc, nyak, dekoltázs ránctalanítására, feszességének növelésére.

A Vitalézer egy komplex hatást eredményez, megszünteti az öregedés által okozott károkat; egy  nagy energiájú speciális fényforrás, ami az infravörös tartományban működik.

Fájdalom és komplikáció mentes.

Bioelektromos katalizátorként működik és aktiválja a sejttevékenységet, így az elasztin és kollagénrostok képződését is. A bőrünk hyarulonsav mennyisége a kötőszövet vízfelvevő képességét biztosítja.

A Vitalézer kezeléskor használt Hyarulon Filler a hideglézer hatására beépül a kötőszövetbe. Ezáltal nemcsak feltölti a sejt közötti állományt, de újraképzésre serkenti a kollagén és elasztikus rostokat. A speciális hyarulonsav készítmény, amit biotechnológiai eljárással állítanak elő, természetes, nem állati eredetű. Így a bőr több folyadék megkötésére, ezáltal INTENZÍV RÁNCTALANÍTÁS-ra lesz képes.

Komplex hatását a HYARULON FILLER GÉL, HYDRO BOOSTER és a különleges ANTI-AGING szérumnak köszönheti.

A kezelés menete:

  • a bőr állapotának felmérése;
  • a bőr letisztítása és egyben a bőrfelszin zsírtalanítása, egy enyhén lúgos PH érték beállítása;
  • az arc neutralizásása 1,1% os NaCl sóoldattal, ami a hyarulonsav tartósabb beépülését biztosítja;
  • lézeres előkezelés: amikor is a lézerfény és az infravörös fény együttes hatására bioelektromos kapcsolat áll elő a sejt magja és membránja között. Az arcot centiméterekben pásztázzuk végig a hideglézer sugárral, előkészítjük a hyarulonsav beépülését;
  • a Hyarulon Lifting Gel felvitele. Ez a kezelési módszer a szervezetben természetesen előforduló, de a kor előrehaladtával csökkenő állományú hyarulonsav pótlását szolgálja;
  • lézerkezelés: ideje 15-20 perc,feladata hogy a hyarulonsav a molekulák szerkezetében hálózatot képezzen, így késleltetve a hyarulonsav leépülését;
  • mélyhidratálás: a nedvesség eltávozásának megakadályozása Hydro Booster hatóanyagaival;
  • befejező kezelés: Anti-Aging Concentrátummal.

Kezelési idő: 60 perc
Ár: 20.000,- Ft / alkalom
Akciós ár + ajándék csokoládé: 17.000,- Ft / alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!