ESŐCSEPP masszázs RAINDROP technika

766d83_68d354a428c34c6b9c0a5a131b33e7da

RAINDROP TECHNIQUE – ESŐCSEPP MASSZÁZSTECHNIKA

  • ·         Ausztria 4* és 5* csillagos wellness szállóinak kínálatából nem hiányozhat!
  • ·         A német holisztikus orvosok, terapeuták évek óta alkalmazzák praxisaikban
  • ·         Világszerte kozmetikusok, masszőrök végzik el a tanfolyamot szolgáltatásaik bővítése céljából

RAINDROP TECHNIKA = PALACKBA ZÁRT “CSONTKOVÁCS”

A TECHNIKA

A legtöbb ember egyetért abban, hogy a masszázs egy nyugtató, pihentető és élvezetes dolog. De a Raindrop Technique (Esőcsepp technika) kétségtelenül sokkal különlegesebb, hiszen ehhez a speciális masszázstechnikához terápiás minőségű illóolajokat is viszünk fel a testre a gyógyhatás fokozása érdekében.

A tapasztalataink igazolják, hogy aki egyszer már megtapasztalta a Raindrop technikát, az nagyon hamar szeretné újra a masszázságyon kényeztetni magát!

A Raindrop technika az egyik legbiztonságosabb, non-invazív kezelési forma a gerinc egészségéért, gyógyhatású illólajok helyi alkalmazásának segítségével.
A Raindrop technika kifejlesztése

A Raindrop technikát D. Gary Young fejlesztette ki, melynek alapjául az illóolajok antimikrobiális  tulajdonságairól szóló kutatásai szolgáltak, és ehhez a Vita Flex technikát, a talp reflexpontjait, és az „effleurage” elnevezésű –  az izmokra és idegrendszerre gyakorolt jótékony hatású, finom simogatáson alapuló – módszert kombinálta.

A Raindrop technika non-invazív terápia formájában magas antimikrobiális hatású illóolajok cseppjeinek sorozatát használja a háton, a gerinc mentén szunnyadó kórokozók ellen. Enyhíteni tudja a szkoliózis, kyphosis és más eredetű hátfájások, betegségek tüneteit, miközben erősíti az immunrendszert is.

 

Mikor D. Gary Young ezt a technikát kifejlesztette, a Raindrop készlet illóolajainak antimikrobiális hatásai mellett az érzelmi és szellemi egyensúly megteremtésének fontosságára is hangsúlyt fektetett.

 

A MIKROORGANIZMUSOK

A Bonni Egyetem kutatói azt állapították meg, hogy pl. a varicella zoster vírus az ember egész életében meghúzódhat a spinális ganglionokban. 2001-ben további kutatások alátámasztották, hogy bizonyos fertőző mikroorganizmusok is lehetnek a gerincfájdalom és gyulladások okai. A mikroorganizmusok okozhatnak gerincferdülést és isiászt is.

Egyre több tudományos kutatás azt bizonyítja, hogy bizonyos, a gerincvelő közelében elhelyezkedő mikroorganizmusok hozzájárulnak a gerinc deformálódásához. Ezek a kórokozók gyulladást hoznak létre, ami viszont a gerincoszlop torzulását illetve ferdülését okozza, illetve a triggerpontok gyulladását is előidézik.

 

Az Egyesült Államokban számos egészségügyi szakember bevonta az orvosi kezelésébe a Raindrop technikát. Kiváló módszernek tartják, hogy olyan problémákat oldjanak vele, melyekhez pl. az isiász, szkoliózis (gerincferdülés), kyphosis és a krónikus hátfájás kapcsolódik.

 

Dr. Ken Krieger, DC, praktizáló csontkovács Scottsdale-ben (Arizona), így vélekedik: “Csontkovácsként meggyőződésem, hogy a Raindrop technikával hatalmas eredmények érhetők el, és nekem személyesen ez elegendő ahhoz, hogy a szkoliózisról szóló irodalom átíródjon.”

Hasonlóképpen vélekedik Dr. Terry Friedmann, MD, Westminster (Colorado): “Ezek az illóolajok igazán új perspektívát nyújtanak az orvostudományban. Olyan esetekben szolgáltak megoldásként, melyeket számos szakember reménytelennek tekintett.”

A technika hatékony segítség Sclerosis Multiplex-ben szenvedők számára is.

A terápia 7 erőteljes hatása

  1. Fájdalom csillapítás– nem csak krónikus hátfájdalmakra, hanem a teljes testre is hatással van.  A fájdalomcsillapító összetevők csökkentik a fájdalmat és a diszkomfort érzését.
  2. Wellness – A terápiás hatású olajok normalizálják az idegrendszert, előkészítik a stressz, a szorongás, vagy a feszültség leküzdésére.

Az olajok azonnal felszívódnak a sejtmembránon keresztül, a véren és a szöveteken keresztül pedig másodperceken belül szétszóródnak.

Az olajok átjutnak a vér-agy gáton is, hatással vannak a limbikus rendszerre, ami az érzelmeket, a hangulatot és a viselkedést is szabályozza.

  1. Izomnyugtatás– Az izmok, melyek fáradtak, fájnak, vagy görcsösek, szintén profitálnak a Raindrop masszázsból.
  2. Gyulladáscsökkentés– Számtalan tanulmány igazolja az esszenciális olajok erőteljes gyulladáscsökkentő hatását.
  3. Javítja a vérkeringést – az esszenciális olajok oxigenizáló hatásuk miatt serkentik a vérkeringést.
  4. Serkenti a méregtelenítést– A Raindrop kezeléshez használt olajok magas fenoltartalmúak – kitisztítják a sejtreceptorokat és támogatják a nyirokrendszert.
  5. Erősíti az immunrendszert– Az olajok képesek olyan környezetet létrehozni az ártalmas vírusok és baktériumok számára, ahol hibernálódnak és elszunnyadnak a testben.

766d83_8259e3f20ce0457d828a689dd2611221

A terápia hatása messze túlmutat a fizikai előnyökön. A Raindrop terápia nem csak fájdalmat csillapít és visszaállítja a fizikai jóllétet, hanem az egész test számára lehetővé teszi, hogy az öngyógyító mechanizmusok beinduljanak. Egyetlen kezelés több héten át kifejti hatását.[/vc_column_text][vc_column_text]

Kezelési idő: 60 perc
Ár: 9000,- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!