Fokuszált Ultrahangos Kezelés

Holistic Beauty Fokuszált Ultrahangos KezelésA RÁNCFELTÖLTÉS, ARCFIATALÍTÁS, AJAKFELTÖLTÉS SZEMÖLDÖK EMELÉS Fokuszált Ultrahanggal!

Napjaink legnagyobb ujdonság a a fokuszált ultrahangos bőrápolás.

Egyedülálló: ultrahang-chip a fejben ! Optimális hatás érdekében a frekvencia,a teljesítmény,és krémek paraméterei pontosan egymáshoz igazodnak.

A módszer segítségével a kollagén,hyarulonsav és szilicium krémeknek nemcsak a vízben oldódó,hanem a zsirban oldódó hatóanyagait is tudjuk vinni a bőr mélyebb rétegeibe.Igy gyors és szemmel látható eredmény érhető el a bőrápolásban.

Holistic Beauty Fokuszált Ultrahangos Kezelés

Mindemellett az ultrahang jótékony sejt-stimuláló és testfertőtlenítő hatása is érvényesül.

KOLLAGEN: a magas hatóanyag tartalmú krém a bőr idő előtti öregedése ellen hat és kiegyenlíti a bőr csökkenő kollagén háztartását.

Holistic Beauty Fokuszált Ultrahangos Kezelés

Innovatív,hatékony ultrahang technológiához fejlesztve.Mivel az ultrahangos technológiával a hatóanyagok mélyen a bőrbe kerülnek,a fejlesztés során különleges figyelmet fordítottak a tisztaságra és természetességre.Nem tartalmaz parabéneket,paraffint,szinezőanyagot,és szilikont.

Az Ultrahangos HYARULON-krém feszesíti a bőrt,és biztosítja a szükséges nedvesség tartalmat,amely hiányzik a nap,levegő.helytelen táplálkozás, vagy a kevés folyadék bevitel dehidratáló hatása miatt.

Az Ultrahangos-SZILICIUM-krém a bőrrugalmasság elvesztése ellen hat, a kötőszövet erősítésével.

Hatékony az erős ráncképződéssel szemben.

A kezelést önállóan,vagy más kezelésbe építve is alkalmazzuk.
Ennek megfelelően a kezelés idő 20-60 perc

Kezelési idő: 20 – 60 perc
Ár: 19.800,- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!