Intenzív Arclifting

Holistic Beauty Intenzív ArcliftingHolisztikus Szépségterápia! Ha speciális kezelésre vágysz! A kínai nők különleges szépségápoló receptje.

Lassítsd az idő kerekét! Minden eddiginél tisztább, teltebb és feszesebb arcbőr, az arclifting hatás szembetűnő.

Az öregedés jeleinek megjelenése az arcon nem feltétlen a biológiai órának köszönhető.

A XXI. század verseny-orientált fogyasztási társadalmában a stressz az egyik legjelentősebb öregítő faktor. A GUA SHA kezeléssel a bőr azonnal láthatóan kisimul, a sejtanyagcsere élénkül, hatására a stressz okozta feszültség azonnal megszűnik.

A kezeléssel hosszútávon növelhető az arcbőr szépsége. A meridiánokra ható kezelési technikának köszönhetően az összes sejtre kiterjedő megelőző és öngyógyító folyamatokat indítunk el, hatására csökkenek a mimikai ráncok is. A mély kötőszöveti nyirok-drenázzsal salaktalanítjuk a szöveteket, megindulnak az anyagcsere és a regeneráló folyamatok az arcbőr különböző rétegeiben.

Ez a tradicionális kezelés a bőrhibák kiváltó okát orvosolja. Segít helyreállítani az egyensúlyt, az energiaáramlást az egész szervezetben.

Emésztési problémák, érzelmi stressz, hormonális egyensúly megváltozása, arc puffadása, sötét karikák a szem körül, szárazság, megereszkedett arcbőr, logó szemhéj, pattanások, akne, finom és mély ráncok. Halványítja a pigmentfoltokat, kitisztítja a faggyúmirigyeket.

Mindezt az arcot és fejet érintő nyolc meridián tudatos serkentésével, valamint a speciális gyógynövény olajokkal érjük el. Energetikailag is stimuláljuk az érintett területeket.

A “kaparó” eszközzel történ kezelés után kézi nyirokmasszázst  végzünk, majd feszesítő lifting pakolás következik.

Kezelési idő: 60 perc / 10-12 kezelés javasolt
Ár: 14.000,- Ft / arc-, nyak-, dekoltázs- és szemkezeléssel
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!