Kaliforniai szépülés

holistic_beauty_kaliforniaiKiderült így szépülnek Kaliforniában a nők! Lehámozzuk a régit és feltöltjük az újat!

Ez nem a már sokak által ismert mélyhámlasztás, mikrodermabrázió,vagy más hámlasztó kezelés.

Ez a kezelés gyengéd, /mikromasszázs érzetű/ minden bőrtipusnál,még a legérzékenyebb,rozaceás bőrnél is alkalmazható. Nem fájdalmas,nem tiltott a kezelés utáni napozás,nem kell napokat otthon tölteni a kezelést követően,viszont nagyon hatékony.Látványos eredmények érhetők el kúraszerű kezeléssel,de már egy kezelés is szemmel látható,és tapintható javulást eredményez a bőrképen.

A ráncok kisimulnak,a bőr selymes és sima lesz.

A kezelés lényege : eltávolítjuk az elhalt hámréteget /,egy kézi kezelő fejjel/ ezzel serkenthetjük az új bőr regenerálódását,a bőr fellélegzik, megnő az oxigénfelvevő képessége,a kóros baktériumok elpusztulnak,megnő a bőr természetes anyagcsere folyamata,elősegíti a hatóanyagok maximális felszívódását,és  fiatal bőrsejtek képződését. Ezután napjaink legnépszerűbb /elektroporáció / eljárásával ,célzottan a DNA-t tápláló orvosi tisztaságú hatóanyagokkal töltjük fel a bőrt. Az összetevők visszaállítják bőre friss,szép,és fiatalos kinézetét.

Holistic Beauty Lipo Cryo Thermy Kezelés

Az eljárás elősegíti a mikro-és makromolekulák bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek a “koktélok” mindig a bőr problémáinak megfelelő összeállításúak. Lezárásként egy nagy molekulájú regeneráló krémmel mélyizom tornáztatást végzünk a megfelelő liftig hatás elérésére. Természetesen ez az eljárás nem örök érvényű a tartós eredményért ajánlatos havi egy kezelés,hogy bőrünk megőrizze fiatalságát.

Kezelési idő: 120 perc / alkalom
Ár: 16.000- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!