Növényi Őssejt Kezelés

Holistic Beauty Növényi Őssejt KezelésEz egy merőben új, modern eljárás, speciális növényi őssejt kezelés a gravitáció ellen!

Maga a növényi őssejt kezelés is újdonság, de ami ebben különleges, hogy egy szelektív Derma-szorbciós kezeléssel megszabadítjuk a bőrszövetet egészen a szubkután rétegig a lerekódott méreganyagoktól. Ellentétben a különböző hámlasztásoktól, amikor is az elhalt hámsejtektől szabadítjuk meg a bőrt. Ezzel az eljárással, amit nagyon kevés helyen csinálnak még az országban – bár külföldön igen nagy sikerrel alkalmazzák -, megnyitjuk az utat az értékes hatóanyagok előtt, lehetővé téve, hogy kezelésünkkel a bőrben lévő őssejtek sejtmegújító képességét növeljük.

Ez a szelektív Derma-szorbció pakolás formájában kerül az arc, nyak, dekoltázs területekre. Rendkívüli szorbciós, hidrofób tulajdonságának köszönhetően megtisztítja a kötőszövetet a közepes méretű, nem kivánatos lerakódásoktól. Mivel szelektív, így nincs hatással az ásványi anyagokra, valamint a nagymolekulájú fehérjékre sem. 20 perces hatóidő után a látvány és az érzet fantasztikus! Megszabadulva a méreganyagoktól a vendégek üdének, szabadnak érzik bőrüket. Látványra pedig feszes, kisimult, nem csak az arc, hanem a nyak és a dekoltázs bőre is.

Megszabadulhatunk különböző bőrproblémáktól, mint pl. pattanásos bőr, pigmentfolt… és természetesen a ráncok csökkentése, eltüntetése.

A fokozottabb bőranyagcsere és a méregtelenítés következtében a bőr hatóanyag felvétele nagymértékben megerősödik, a bőr hálásan fog reagálni és az eredmény hosszantartó.

Bátran felvehetjük most már a harcot a gravitáció ellen, ami sokunknak okoz nem kis problémát. A méregtelenítés után következik az őssejt kezelés. 5 féle probléma kezelését végezzük. Erre különböző ampullák, szérumok, krémek és pakolások léteznek. Hidratáló, energetizáló, fiatalító, aknes bőr, valamint gravitáció elleni kezeléseket tudunk alkalmazni ezekkel a növényi össejt anyagokkal.

Egy 2 alkalmas kezelést kínálok: Szelektív Derma-szorbció, növényi őssejt kezeléssel a gravitáció ellen. Azért 2 alkalom, mert a méregtelenítés hatására a bőr felvevő képssége megnövekszik, és hogy a hatás igazán hosszantartó legyen, a gravitáció elleni kezelést egy fiatalító kezeléssel tesszük még hatékonyabbá.

A kezelés menete: a szövetméregtelenítés után a megfelelő ampullával, illetve szérummal ultrahangos kezelést végzünk, majd a hatóanyagok sokaságával dúsított pakolás következik. Befejezésül a kezelés célját szolgáló krémmel végezzük a masszázst.

NÖVÉNYI ŐSSEJT a jövő tudománya.

Feladata az emberi bőrben található őssejtek aktiválásának fokozása.
Segítségével felvehetjük a harcot a ráncok ellen, orvosi beavatkozás nélkül.
Sejtmegújító hatása miatt belülről tölti fel a bőrt élettel. Csökkenti a gravitációs hatás jeleit, eredményesen harcol a megereszkedett bőr ellen.
Csökkenti az oxidatív stressz hatásait.

Helyreállítja a kollagén fehérje és a melanin termelését. Speciális összetevői sejtvédelmet nyújtanak az UVB káros hatásaival szemben.

Kezelési idő: 90 perc / Hatása kb. 5 év
Ár: 14.000,- Ft / alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!