Professzionális Hyarulonsavas Arcfeltöltés

Holistic Beauty Professzionális Hyarulonsavas ArckezelésLátványos, azonnali hatást szeretnél? Lepd meg magad most valami különlegességgel!

A kezelés elsöprő sikere a hatásmechanizmusok és hatóanyagok tökéletes összjátékán alapszik. A Multi Szinkron Technológia /MST/ négy technológiát kombinál.Iontoforézis, EMS, Mikrovibráció, Rádiófrekvencia.

Az évek múlásával arcbőrünk kollagén- és elasztin szintje csökken. A hyarulonsav vízmegkötő képessége garancia a tartós eredményre. Ez a többfázisú rendszer segít visszanyerni bőre rugalmasságát, hatékonyan kisimítja a bőrt, feszességet és volument kölcsönöz.

Holisztikus bőrápoló rendszer. Ionizált bimolekuláris hyarulonsavak és aminósavak kombinációja. Rendkívül gazdag antioxidatív hatóanyagokban.

Kezelés menete

Első fázis: tisztítás méregtelenítés. A méregtelenítés nemcsak egy újabb divathóbort. A test belső méregtelenítése mellett fontos, hogy bőrünket is salaktalanítsuk. Ez ugyanis a legnagyobb kiválasztószervünk, és elsődleges védelmi réteg. Közeli kapcsolatban van a mérgekkel, és állandóan ki van téve a szennyeződések káros hatásainak. A bőr egészsége alapvető feladat a szervezet működése számára.

Az ENTEROSGEL® egyszerre méregtelenít és tisztítja a bőrt. A bőr salaktalanításának leghatékonyabb módszere. Belsőleg fogyasztva és külsőleg pakolásként egyaránt tökéletesen betölti funkcióját. Ez az adszorbciós gél kémiailag semleges, nem befolyásolja a bőr biokémiai egyensúlyát.

Második fázis: Táplálás és simítás. A mélyebb bőrréteg ellátását speciális öregedésgátló hatóanyagok gazdag kombinációja biztosítja. Speciális hatóanyagok: Bimolekuláris hyarulonsav, Bioflavonidok, Fibrostimulin, Bisabolo,Tejsav, Aminósavak, ECUME complex vitamin, és ásványi anyagokban gazdag tápanyagkomplexum.

Harmadik fázis: Feszesítés és Formálás.

A Rejuvenating gél hatékonyan kisimítja a bőrt, serkenti a szervezet saját kollagénjének újraképződését, reaktiválja a fibroblaszt termelést, erőteljes ránctalanító hatással rendelkezik.

Az arcon, tokán, nyakon lerakódott zsírpárnák a Face Lifter segítségével eltávolítható. A rádiófrekvenciás hullámok termikus hatása elősegíti a zsírbontást, valamint a kötőszövetben levő kollagén rostok szerkezete is megváltozik, feszesebbé válik. Az ehhez használandó gél a világszerte exkluzívnak számító LIPOrelease speciális hatóanyag összetételével különleges szöveterősítő hatást ér el.

Negyedik fázis: Védelem és megújulás. Hatékonysága az exkluzív különböző tengeri algák hatóanyag kombinációjának köszönhető.

Fiatalodj most hetek alatt, ezzel a holisztikus rendszerrel! Bőrgyógyászatilag tesztelt. Láthatóan kisimítja a felsőbb bőrrétegeket, helyreállítja a felhám rugalmasságát és sűrűségét. Az arc visszanyeri fiatalos kisugárzását.

Kezelési idő: 60 perc / 10-12 kezelés javasolt!
Ár: 20.000,- Ft / alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!