Tavaszi Lézeres Rejuvenáció

Holistic Beauty Tavaszi Lézeres RejuvenációNapjainkban a fiatalos külső előnyt jelent. Most akár fél óra alatt látványos eredmény!

ARC, NYAK, DEKOLTÁZS  fiatalítás, mert az ápolt külsőhöz ez is hozzátartozik!

A lézeres kezelés napjainkban a legdinamikusabban fejlődő esztétikai beavatkozás. Évente több millióan veszik igénybe. A vitalézeres kezelés célja a ráncok eltüntetése anélkül, hogy a bőr legfelső rétegét az epidermis-t eltüntetnénk. Bioelektromos katalizátorként működve hőt közvetít a kötőszövetbe, stimulálja annak rosthálozatát.

A nagyerejű hőenergia serkenti a fibroblaszt sejteket. A megnövekedett sejttevékenység biztosítja az elasztin és kollagén rostok újraképződését. A bőrrel közölt hőenergia hatására a sejtregeneráció mellett aktiválódik az immunrendszer, fokozódik a vérellátás, felgyorsul az anyagcsere és élénkül a sejtek közötti kommunikáció.

A vitalézer sugárzása hálózatot képez a hyarulonsav molekuláinak szerkezetében és ezáltal késlelteti ezeknek a nyirokrendszer által való leépülését.

Mi is az a Hyarulonsav?

A hyarulonsav szöveteink egyik nélkülönzhetetlen alkotóeleme. Felelős szöveteink rugalmasságáért, vízfelvevő és megőrző képességéért. Termelődése a húszas életévekben csökkenni kezd. Negyvenéves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyarulonsav termelődése a felére csökken.

Kinek ajánlom a vitalézeres kezelést?

Minden korosztálynak és bőrtípusnak, akik műtét nélkül szeretnék szépségüket megőrizni. Hatékonyan kezelhetők az apróbb ráncok, kitágult pórusok, nyak és dekoltázs bőre, enyhe és közepes akne, pattanásos bőr.
A lézerkezelés után a kozmetikai hatóanyagok, amelyek szükségesek a bőrszerkezet fiatalon tartásához, gyorsabban beépülnek a bőrbe és intenzívebben fejtik ki hatásukat.

Kezelés menete:

indkét alkalommal 30 perces lézeres kezelés után az arcra növényi őssejtes pakolás, a nyak – dekoltrázsra pedig liftinghatású feszesítő pakolás kerül.
A lézeres rejuvenáció  hatása már az első kezelés után is szemmel látható!
Fiatalodás akár ebédidő alatt is!

Kezelési idő: 2 X 30 perc
Ár: 42.000,- Ft / 2 alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!