Toka Felszámolása

Holistic Beauty Toka FelszámolásaFeszes nyak toka nélkül! Most egy kombinált terápiás kezeléssel meg tudsz szabadulni a nem kívánt tokától!

Toka akkor keletkezik, mikor az arc izomzata megereszkedik, elveszti tartóképességét.

Ennek oka lehet genetikai elváltozás, anyagcsere, vagy keringési rendellenesség az adott területen, ami a korral egyre látványosabb.

Az izommozgás hiánya a helyi anyagcsere leépülésével, az áll alatti lerakódások felszaporodásával jár.

Eredménye a második áll megjelenése. A toka fogyasztása nem kis kihívás. Nemcsak a pangó nyirokfolyadékokat, de a zsírdepókat is ki kell üríteni, az ér és nyirokhálózat szállítóképességét, és a bőr állagát is fel kell újítani.

Ha nagyon utálod a tokádat ne takargasd! Kérj időpontot, mert kezelésem hatékony, gyors és tartós eredményt ígér!

Az eljárás a meridiánok stimulálásán keresztül élénkíti a sejtanyagcsere folyamatokat, javítja a bomlástermékek elszállítását, fokozza a sejtek biokémiai aktivitását, segíti a sejtek oxigénellátását, és fokozza a bőr hatóanyag felvételét.

GUA SHA a kínai nők szépségreceptje, ami végre megoldást nyújt a tokaformálásban, az arckontúr helyreállításában. LIPO LÉZER a legújabb tudományos fejlődést kínálja a testformázásban, zsírbontásban, valamint a bőr feszesítésében.

A zsírsejt membránját feloldja, a bejuttatott impulzus hatására a mélyben megindul a zsír bontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok  a vér- és nyirokkeringés, a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül, fokozódik a termelődésük.
Látványosan és tartósan feszesíti a nyak és dekoltázs bőrét is.

HATÓANYAGGAL dolgozunk a bőrön, ezért kétszer olyan hatékony a kezeléssorozat. Fokozzuk a kollagén rostok termelődését, késleltetjük az öregedési folyamatokat.

A kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul, csökken a zsírdepó és a bőr megújul. A kezelési terv kialakításánál figyelembe vesszük, hogy “laza nyak” jelenséggel, vagy zsírpárnákkal alakított tokával állunk szemben.

Kezeléssorozatunkat ennek megfelelően alakítjuk! Garantáltan hatékony kezelés, mellékhatások nélkül!

Kezelési idő: 60 perc
Ár: 18.000,-
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!