Airbag Body

Holistic Beauty Airbag BodyA három leghatékonyabb alakformáló, súlycsökkentő, cellulitgyilkos program egy készülékben! LEGJOBB VÁLASZTÁS az EGÉSZSÉGES FOGYÁS ELÉRÉSÉRE!

A hibátlan alakról és formás testről szőtt álmaidat most megvalósíthatod. A technikai eszköztár három leghatékonyabb programját ötvöztük. Az együttes kezelés eredménye a zsírszövetek lebontása, gyorsuló biokémiai folyamatok, fogyás, méregtelenítés.

Mi is ez a AirBag Body? Hősugárzás, nyomásgyakorlás, vibráció előidézése.

Először is a kínai orvoslás szerint a ritmikus masszázs hatására nő az izmok oxigénfelhasználása és csökken az izomszövet zsírtartalma. Az egyedi magas frekvenciás rezgésszám /percenként 5000/ mélyen a kötőszövet alatti zsírt éri el, ami gyorsan fellazul, lebomlik.

A hosszúhullámú infravörös fény funkciója nagy mennyiségű infravörös hő kibocsátására képes, melynek hatására felgyorsul a vér- és nyirokkeringés, javul a sejtek anyagcseréje, felgyorsulnak a biokémiai reakciók és nagy mennyiségű ATP kerül felhasználásra, ami a zsírok lebontásához vezet. A hősugárzás hatására izzadsággal távozik. A perifériás víz /a zsírsejtek víztartalma/ a vér és nyirokkeringésbe kerül, ami által a zsírsejtek mérete jelentősen csökken.

Holistic Beauty Airbag Body

A keringés serkentésére az AirBag Body-kat szorosan a hasra, combra, vádlira erősítjük. A ciklikus felfújás, leeresztés 16 másodperces időközökkel történik, ennek hatására javul a vérkeringés, főleg a hajszálerek mikrokeringése, valamint a nyirokkeringés, a szöveteken belüli folyadékáramlás.

Az érfalakon lerakódott zsír- és méreganyagok a véráramba kerülnek, így megelőzhető a magas koleszterinszint. A nyirok nyomás alatt van, így képes a visszaáramlásra. A készülék hatására nagy mennyiségű lymphocyta keletkezik, felgyorsul a szövetfolyadék áramlása. Ahogy a szövetfolyadék-áramlás javul, a véráram által szállított tápanyagok hatékonyabban jutnak el a szövetekhez, a salakanyagok és mérgek jobban kiürülnek, és a felesleges víz is távozik az emésztőrendszeren keresztül.

Az AirBag Body kezelésnek tehát egyértelműen terápiás hatása is van az ödémákra és segít az elhízás leküzdésében.

Mindezek alapján a KÉSZÜLÉK a LEGJOBB VÁLASZTÁS, ha úgy érzed nem bírod a koplalást, nincs időd órákat tölteni az edzőtermekben, már minden csodapirulát kipróbáltál.

Kezelési idő: 60 perc
Ár: 21.000,- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!