Flat Belly Lapos Has Program

Holistic Beauty Flat Belly Lapos Has ProgramA FLAT BELLY lapos has nem csak szép, de egészséges is! Létezik reális lehetőség aktív mozgás nélkül is!

Fogyókúra, izomkidolgozás, verejtékezés nélkül! Az általunk használt izomstimuláló gép ezt a folyamatot akaratunktól függetlenül is elvégzi.

Ha Te sem tudod behúzni a hasad amennyire szeretnéd, akkor ez a módszer Neked is szól! Rövid idő alatt látványos cm-ben mérhető eredmény. Feszesíti a bőrt, fogyasztja az izmok közötti felesleges zsírlerakódást, serkenti a nyirokáramlást.

Verejtékezés nélkül? Hogyan lehetséges?

Az ideghullámok felelnek az izmok összehúzódásáért és elernyedéséért, amit az agyunk közvetít. Az izomstimulálás ugyanolyan ingereket küld az izmoknak, mintha az agyunk küldte volna, csak itt nem az idegpályán történik, hanem a bőrön keresztül. Az izmok működésbe jönnek, a vérkeringés és az anyagcsere fokozódik. Az izmok munkájuk során energiát használnak fel, amit jelen esetben a szírsavak szolgáltatnak. A hasformáló program 300 felüléssel egyenértékű mukát végez, a legkisebb erőfeszítés nélkül, viszont sok energiát használ fel és sok kalóriát éget el.

Valamennyi zsírra valóban szükségünk van a testhőmérséklet megtartása és belső szerveink védelme miatt, de ha túl sok van belőle, befolyásolhatja szerveink működését.

Holistic Beauty Flat Belly Lapos Has Program

A kezelés egy izomtornáztatásból áll, kellemes környezetben, halk zene mellett. Utána egy csésze speciális AYURVEDA fitoteát “TÖKÉLETES ALAK” kortyolgatva egy 30 perces  hasi biorezonanciás kezelést kapsz.

A programot  izomstimulálással kezdjük, mivel az eljárás az izmok közötti zsírszöveteket is fogyasztja, serkenti a nyirokáramlást és a kollagén, elasztin rostok is újra életre lelnek. Átformálja az alakot és redukálja a zsírszövetek nagyságát.

A vákuum vagy köpölymasszázs az egyik leghatékonyabb és legsokrétűbb fogyasztási módszer. Centiméterekben fogyaszt, narancsbőrt csökkent, kötőszövetet feszesít, méregtelenít.

Ez egy olyan ősi technika, aminek következtében helyileg megváltozik a szövetek viselkedése, az erek a sejtek átjárhatósága. A zsírsejtek eddig zárt felülete is jobban átjárhatóvá válik. A bennük felhalmozott salakanyagok kiürülnek a sejtközötti térbe, ahol a fokozott vérkeringés gyorsan elszállítja a helyszinről. Természetes körülmények között a bomlástermékeket, zsírsejteket tartalmazó nyirokfolyadék haladási sebessége percenként 3 cm. A vákuum szívóhatása következtében akár ötvenszeresére is felgyorsulhat. Mivel a felesleges zsír nagy %-ban a nyirokrendszeren keresztül távozik, jó hatásfokú fogyasztást tudunk elérni.

A kezelés előtt-után és közben nagyon fontos a megfelelő vízfogyasztás, mivel a méreganyagok kötött formában vannak jelen és folyadék hiányában nem tudnak kiürülni.

Záró kezelés pedig egy természetes szérummal történő enyhe masszázs a hason, majd vérbőséget fokozó tápláló pakolás kerül a bőrre, befóliázzuk és egy mágneses biorezonanciával fokozzuk a zsírbontó, cellulitcsökkentő hatást.

Kezelési idő: 80 perc
Ár: 10.800.- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!