Gua Sha Has És Csipő Fogyasztás

Holistic Beauty Gua Sha Has és Csipő FogyasztásHAS, CSÍPŐ intenzív helyi fogyasztása! Neked is egy kombinált megoldás kell!

REDUKTOR + a több ezer éves, Ázsia szerte ismert módszer a GUA SHA! és máris olvadnak a kilók a kritikus helyekről, eltűnik a narancsbőr, javul a bőr állapota.

Itt a fürdőruha szezon és Te is csak ámulva nézed tükörképed?

Hogy került ide ez az “úszógumi”? Hová lett a formás popsim? Na és ez a hepe-hupás, narancsbőrös combom! Kevés az időm! Gyors eredményt akarok! Mit tegyek?

Ne aggódj van megoldás! Csak kérj időpontot!

3 lépcsős kezelés és GUA SHA módszer biztos siker!! A meridián masszázst egy kavitációs zsírbontás, majd a pakolás követi.

Ezt a szuper hatékony fogyasztó, alkaformáló kezelést a vese- és hólyagmeridiánok stimulálásával kezdjük. A Kavitációs Ultrahangos zsírbontás következik, majd egy különleges gyógynövény  olajjal és a GUA SHA technikával, szintén a meridiánokra hatva megkezdjük a has és csípő fogyasztását. Ez a kezelés inkább kellemes, mint fájdalmas.

A 20 perces kezelés után, a 3D termoaktív karcsúsító szérummal bekent kritikus területeket betekercseljük, és 30 perc lazítás következik. A karcsúsító szérum intenzíven serkenti a zsírsejtek égetésének folyamatát. Hatásosan leküzdi a makacs narancsbőrt. Karcsúsítja a körvonalat, formázza a derekat, feneket és combot.

Szabályozza a meglévő zsírsejtek méretét és megakadályozza a narancsbőr megjelenését a bőrön. Az újonnan kifejlesztett 3D zsírégető formula gyengéden felmelegíti a bőrt, az aktív anyagok azonnal behatolnak a bőrbe, biztosítva a maximális eredményt. A zsírlerakódás fokozatosan csökken, a test körvonala határozottabb lesz.

A karcsúsított test visszanyeri jó kondícióját. Egyedülálló összetevők javítják a drenázst és serkentik a testből a felesleges víz távozását.

Összetevők: Isocell Slim Complex, Koffein és Centella Asiatica zsírégetők és narancsbőr gyilkosok. Laminaria Alga -ásványi sókban gazdag, mélyen hidratál, rendkivül erősíti a bőr szerkezeti felépítését.

Mi is az a GUA SHA?

Az egyik legősibb kínai masszázs, mely a meridián rendszerre való masszázson alapul. Ezzel a speciális hatással a bőrfelszínre jutnak a szövetek mélyén lerakódott méreganyagok. A speciális eszköz mozgatásával előrenyomjuk a szövetek között felhalmozódott folyadékot, majd a visszahúzással vákuumot hozunk létre, ami valósággal kiszippantja és a bőr felszínére húzza azt.

Jótékony hatása beindítja a fogyást,eltünteti a narancsbőrt, visszaadja az életerőt és feloldja a blokkokat,javul a bőr állapota,megszünteti a folyadékpangást.

A kezelés után úgy érzed magad, mintha egy új testet kaptál volna.

Kezelési idő: 60 perc
Ár: 16.000,- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!