Gua Sha Kezelés

Holistic Beauty Gua Sha KezelésHatékony cellulit és stria kezelés, popsiemelés GUA SHA trükkel, 3D aktív összetevőkkel és tenger iszap terápiával!

Újdonság élménye és látványos azonnali eredmény! A nyár slágere idén is a cellulit!

Most elhoztuk Neked – a Magyarországon még teljesen új eljárást – Ázsia-szerte ismert különleges módszert, a meridiánok tudatos serkentését GUA SHA “trükkel”.

Az egész testre kiterjedő látványos eredmény először centikben mérhető, illetve a megereszkedett bőr újra feszessé válik, a “gödröcskék” kisimulnak, a fogyási csíkok halványulnak. A következő napokban a változás kilókban is tapasztalható.

A kezelést a test peelingezésével kezdjük. Ez a hidrofilizált kollagént tartalmazó testradír eltávolítja az elhalt hámsejteket, fokozza a helyi keringést, PH kiegyenlítő.

Ezután a bőr felületére felvitt gyógynövény olajjal GUA SHA kezelést végzünk. Ez egy  ősi kínai kezelési forma. A meridiánok mentén-jellegzetes mozdulatokkal, illetve speciális eszközzel intenzív kezelést végzünk.
Az eljárás nem fájdalmas, sőt nagyon is kellemes.

A  problémás területek bekenését a 3D anticellulit szérummal – az első hármas hatású termékkel – végezzük. Erősíti a zsírégetést és meggátolja a zsír lerakódását, redukálja a bőrön lévő “gödröcskéket”. Repkénykivonat növeli az elasztin mennyiségét, erősíti a kollagént, feszesíti és újraépíti a bőr támasztó szöveteit. Fokozza a toxinok és a vízfelesleg kiválasztását a szervezetből.

Cellulit kiújulását meggátló hatás. Redukálja az új zsírsejtek megjelenését, így szuper hatékonyan meggátolja a cellulit megújulását. Az aktív összetevők kombinációja – megerősítve a mikrodiffuziós rendszerrel – növeli a cellulit elleni küzdelem hatékonyságát. Befejezésül 100%-os mikronizált tengeri algákból, tengeri sókból és tengeri iszapból összeállított pakolás következik.
A tengeri algák valódi energia bombák. Erősíti az anyagcserét, salaktalanít, ásványi sókkal telít és segíti lebontani a zsírpárnákat, a nyomelemek felszívódását. A tengeri iszap üledék formálja a testet feszesíti, megemeli a popsit, bársonyos, sima bőrt kölcsönöz.

Otthoni használatra egy különleges kettős hatású gélt ajánlok. Napközben fokozza a zsírbontást, kiüríti az érett zsírsejteket. Éjszakai hatás: megelőzi a zsír bejutását és raktározását, gátolja a cukrok beépülését, segíti a kiürítést, helyreállítja és szintetizálja a fibroblasztokat /kollagén termelés serkentő/.

Kezelési idő: 70 perc
Ár: 18.000,- Ft / alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!