Holistic Beauty Hatékony HármasGÖDRÖCSKÉK a COMBON. Kezd egy domborzati térképre hasonlítani? SEMMI PÁNIK! Itt a HATÉKONY HÁRMAS

A bikini szezonra formába hozunk! 3 alkalom, 9 kezelés

Rémálmunk a NARANCSBŐR! Nem kíméli a fiatalokat, de az idősebbeket sem!  Mi ez, ami megkeseríti mindennapjainkat?

A kor előrehaladtával pedig egyre reménytelenebbnek tűnik a harc. Mit tehetünk ellene? Plasztikai sebész?

A tévhittel ellentétben ez a megoldás nem tünteti el a narancsbőrt, mivel nemcsak a zsírsejtekben rejtőzik, hanem a laza kötőszövetben. Ezért csak több fronton lehet ellene harcolni.

A HATÉKONY HÁRMAS fogyasztó, anticellulit és feszesítő terápiája a COMBOK-nak.

Tornázol és mégsem fogysz? Fogyókúrázol és mégsem javul a narancsbőröd?

Tornával alakíthatjuk testünk formáját, de a kötőszöveti lerakódásokat mégsem tudjuk megszüntetni. A kötőszöveti fogyást a kötőszöveti vérrellátás tudja csak befolyásolni. Sajnos a fáradtsággal, izomlázzal járó edzés rontja a kötőszöveti vérellátást. Az izzadással csak a bőr felülete melegszik át, de a melegség nem jut el a mélyebb rétegekig. Ezzel a megoldással, csak úgy mint az anticellulit krémekkel, csak a bőr felszíne lesz puha tapintású, de a mélyebben fekvő narancsbőr megmarad. A nem megfelelő nyirok- és vérkeringés egyik oka a salakanyagok felhalmozódásának. A ki nem ürült felesleges salakanyagokat a kötőszövet tárolja, a sejtek között megrekedő só, víz és zsír pedig kötőszöveti elváltozást okoz.

Holistic Beauty Hatékony Hármas

Az olyan eljárások viszont, amik a bőr nyirokkeringését javítják, melegítik a kötőszövetet, megszüntetik a narancsbőrt. Kezelésünkben olyan eljárást alkalmazunk, ami javítja a kívánt testrészt – ahol a legkritikusabb állapotok uralkodnak -, kötőszövetének nyirokkeringését, fokozza a vérellátást és ezáltal melegíti fel az adott területet.

Nem feltétlen szükséges a bőr kipirosodása, ha a mélyebb rétegeket szeretnénk kezelni. A pirosság mindig csak a felső bőrréteg tulajdonsága.
Először eltüntetjük a narancsbőr mélyebb rétegeit, és csak ezután kezeljük a bőrfelszínt. Otthoni utókezeléshez is van ajánlatunk, ha hosszútávon is szeretnéd megőrizni a már elért eredményt.

Az állapotfelmérés után kavitációs ultrahangos kezeléssel elkezdjük a zsírsejtek lebontását. Így a zsírsejtek számának végleges csökkentését érhetjük el. A kavitációs ultrahangos kezelés egy fizikai jelenségen alapul, ahol egy anyag a folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át. A 47  kHz-en működő ultrahang hullámok egyenletes és ismétlődő mikroméretű vákuumbuborékokat hoznak létre a sejtközötti térben, és a túlnyomás alá helyezett zsírsejteket szétrombolja. A fókusz mélységében a zsírsejtek szétrepednek és így valódi zsírbontás jön létre. A kavitációs zsírbontás egy maximálisan biztonságos, tudományosan alátámasztott technológia. A legjobb radikális zsírfaragás eredménye hosszan tartó.

A kavitációs zsírbontást vákumos kezeléssel folytatjuk. Hatására a sejtek aktiválódnak, megélénkül az anyagcsere, lokálisan javul a vérkeringés, a sejtek oxigénfelvétele és a nyirokáramlás.

A vákummasszázs a nyirokáramlás sebességét felgyorsítja. Természetes körülmények között a bomlástermékeket, zsírsejteket tartalmazó nyirokfolyadék haladási sebessége a szervezetben percenként 3 centiméter. A vákum szívóhatásának következtében akár ötvenszeresére is felgyorsulhat.

Mivel a zsír nagy %-ban a nyirokrendszeren keresztül távozik, jó hatást érhetünk el a helyi fogyasztásban. A vákuummasszázs az egész nyirokrendszer átdolgozását eredményezheti.

A kavitációs zsírbontást és a vákuumkezelést aromaterápiás test tekercseléssel folytatjuk.

Ez a FELTALÁLÓK NAGYDÍJával kitüntetett módszer a hideg-meleg effektuson alapszik. Először intenzív vérkeringést idézünk elő a kötőszövet felső rétegében, aminek hatására a mélyebb rétegekben belső hidegérzet keletkezik. A belső hőegyensúly fenntartására a szervezet az elraktározott felesleges tápanyagok égetéséhez kezd, mégpedig négyszeres hatékonysággal. Mindig a problémának megfelelő olajjal, géllel, krémmel dolgozunk a célzott területeken.

Az eredmény azonnal, centikben mérhető, a bőr puha bársonyos tapintású, a “domborzat” kisimul, feszesedik a kötőszövet.

Kezelési idő: 70 perc
Ár: 60.000,- Ft / alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!