Kávé Terápia

Holistic Beauty Kávé TerápiaHihetelen karcsúság és energia természetes Arabica kivonattal!

A kávéterápia, közvetlenül hat a keringésre a koffein stimuláló hatása miatt. A minőségi TEGODER Arabica kávé intenzív, nyirokkeringést fokozó, vízhajtó hatású és képes lebontani azokat a felhalmozódott zsírsejteket, amelyek felelősek a cellulit kialakulásáért.

Coffee Arabica – Pezsdítő wellness kezelés

A peeling természetes Arabica kávé-kivonatot és az olajfa (Olea europaea) csonthéjas termését, a durva porrá őrölt olajbogyót tartalmazza, hogy a hámlasztó, radírozó, bőrmegújító hatást ötvözze a kávé-kivonat zsírbontó, keringést fokozó tulajdonságaival.

Ezután az Arabica kávé-kivonatban gazdag, kellemes aromájú testpakolással kényeztetjük a testet.  A kezelés a kávés-barackos masszázsolajjal és  az Arabica kávés masszázs krémmel  végzett nyirokkeringést serkentő masszázzsal zárul.

Holistic Beauty Kávé Terápia

A TEGODER kávés rituálé méregtelenítő hatásánál fogva visszaadja bőrünk vitalitását, feszességét, puhaságát.

FELHASZNÁLT KÉSZÍTMÉNYEK:

TEGODER Kávé Karcsúsító Peeling
TEGODER Kávé Karcsúsító Masszázskrém
TEGODER Kávé Karcsúsító Testpakolás
TEGODER Kávé Karcsúsító Masszázsolaj
TEGODER Energia Pontok esszencia
TEGODER Kávé Karcsúsító Krém 200 ml

Hatákony otthoni testápoló készítmény tiszta kávé-kivonattal. Zsírbontó, cellulit elleni és intenzív nyirokkeringést fokozó hatású. Az alakformáló, fogyasztó hatás mellett javítja a bor tónusát, rugalmasságát, energiát ad, felfrissít. Mindennapos használata hatékonyan egészíti ki a szalonban végzett intenzív karcsúsító kávé kúrakezelést

A KÁVÉ TERÁPIA HATÁSAI

Nyirokkeringést serkentő, vízhajtó hatású
Aktivizálja az anyagcserét és a keringést
Intenzív zsírbontó (lipolitikus) és méregtelenítő hatású
Látványosan javítja a kötőszövet rugalmasságát, cellulit elleni, karcsúsító hatású.

A kávé jótékony hatását ecsetelve most egy olyan kezeléscsomagot ajánlunk, ami egyszerre kezeli a combot, valamint a hason és a csípőn felhalmozódott és felesleges lerakódásokat. A kezelés első lépéseként, a kávé rituálének megfelelő kávés peelinggel megszabadítjuk a kezelni kivánt területeket az elhalt felhámtól, majd  a kávés pakolás következik. A kezelés hatásosságát infra-paplanos kezeléssel tesszük még hatékonyabbá, majd a lebontott szabad zsírsavakat a salakanyagokkal együtt nyomásterápiával kiúsztatjuk a kötőszöveteből.

Kezelési idő: 90 perc / 3 – 6 kezelés javasolt
Ár: 12.000,- Ft / alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!