Lipo Cryo Thermy Kezelés

Holistic Beauty Lipo Cryo Thermy KezelésLAPOS HAS, KESKENY CSÍPŐ, FESZES POPSI, CELLULIT-MENTES COMBOK! 6 alkalom, 12 kezelés – és álmaid valóra vállnak!

Forradalmian új zsíreltávolító, karcsúsító, narancsbőr gyilkos LIPO CRYO THERMY kezelés. 3 kiemelkedően hatásos technológia egyesítésével. Már az első kezelés után látványos a változás!

Na ne!! Ez biztos? Mit kell ezért tennem?

Neked csak két dolgod van: hetente 3x eljönni a kezelésre és a kezelés előtt 3 órával nem enni, viszont folyadékot lehet fogyasztani.

Mi fog velem történni?

Ne izgulj, a kezelés nem kellemetlen és nem fájdalmas!

Minden alkalommal ugyan az fog történni?

Igen! Minden alkalommal célba vesszük az elsavasodott kötőszövetet, azaz lúgosítjuk. Az így kitisztított kötőszövet biztosítja a kezelés sikerét. A legkritikusabb területeket vesszük először kezelésbe. A hatóanyagokat egy különleges ultrahangos- biorezonenciás, fényterápiás készülékkel juttatjuk célba.

Következik a hűtéssel történő zsírbontás, feszesítés, nyirokelvezetés.
Olaj és pakolás kerül a hasra, combokra, popsira. Az aktivátorként használt Cryo folyadékkal átitatott fáslikkal betekerünk és jöhet a relaxáló pihenés 50 percen keresztül.

Holistic Beauty Lipo Cryo Thermy Kezelés

Míg Te pihensz a hatóanyagok dolgoznak.

50 perc elteltével a záró krémmel egy enyhe masszázst végzünk. Ez nem csak kellemes érzés, de megakadályozza, hogy a zsírok megszilárduljanak és újból elfoglalják régi helyüket.

A siker garantált!!

Jó, jó! de mitől lesz feszes a popsim?

A titok a különleges tekercselési technikában és a pakolásban rejlik. A vendégeim, akik ezt a kúrát már egyszer kipróbálták, minden évben visszajárnak.

Téged is szeretettel várunk ÚJ ÜZLETÜNK-ben az OPERÁNÁL, a VI. kerület, Lázár utca 9-ben. Mivel havonta csak 20 embert tudok fogadni erre a kezelésre, kérlek, hogy az időpont foglalásnál ezt vedd figyelembe és időben jelentkezz!

Lipo Cryo Thermy segítség a karcsúsításban és a legmakacsabb narancsbőrrel szemben is hatékony, közben pedig kezeli a megnyúlt bőrt és a striákat is.

Kezelési idő: 70 perc / alkalom
Ár: 68.000,- Ft / 3 alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!