Lipo Lézer Kezelés

Holistic Beauty Lipo Lézer KezelésLIPO LÉZER a legújabb zsírbontó technológia! A tudomány vívmánya! Nagymértékű és gyors zsírvesztés!

Garantáltan hatékony kezelés, mellékhatások nélkül. A LIPO LÉZER alacsony szintű lézerenergiát bocsát ki. Ez a lézerenergia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A zsír így távozni tud a zsírsejtekből, hatására a mérete nagymértékben csökken.

A zsírsejtekből kifolyó zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. A lézeres technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos.

Intelligens, érintőképernyős programozó rendszerével személyre szabott energiát juttatunk a kezelő fejbe.

A lézerfény hatására a bőr alatti zsírsejtek magjában fotokémiai reakció megy végbe, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja, a méreganyagok kiürülése intenzíven és könnyedén megindul. A kezelésnek köszönhetően a kötőszövet is rugalmasabbá, feszesebbé válik.

Jelentős eredmények érhetők el a

  • Csípő és derék
  • Has és alhas
  • Hát /felső, középső és alsó része/
  • Fenék és comb
  • Felkar
  • Toka

Kiegészítő kezelésként AIR BAG terápiát alkalmazunk, hogy a kiszabadult zsírt a szervezet elvezesse, mielőtt az visszaépülne.

A Thermostimulációs technológia serkenti az ér- és nyirokrendszert, megelőzi a cellulitis kialakulását és az ödémát. Javítja a bőr minőségét, rugalmasít, méregtelenít, karcsúsít. Felgyorsítja az alakformáló kezelések által elfolyósodott zsír kiürítését, így növeli azok hatékonyságát.

Csomagajánlat

3 alkalom Lipo Lézer Dióda
3 alkalom hatóanyagos infrasugaras kezelés
3 alkalom presszoterápia

Egyszerre akár 4 testrész is kezelhető!

Kezelési idő: 90 perc
Ár: 15.000,- Ft / 3 alkalom, 9 kezelés
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!