Optimális Zsírégetés

Holistic Beauty Optimális ZsírégetésA tavasz legnépszerűbb zsírbontó kezelése, OPTIMÁLIS ZSÍRÉGETÉS  közvetlenül a HAS és CSÍPŐ tökéletlen területein. VIBROMASSZÁZS, HŐKEZELÉS és MÁGNESES BIOREZONANCIA!!

A zsírbontás legújabb fegyvere, egy készítmény, ami a már jól ismert karcsúsító, feszesítő hatóanyag mellett Pleurimincyl-t tartalmaz. Ez a tradicionális kínai gyógynövény kivonat a zsírsejtek felbontásában közreműködő anyagként ismert.

A Glaucine – növényi molekula – megakadályozza a zsírsejtek növekedését, megelőzi a zsírlerakódást, serkenti a zsírbontást.

Eredmény: kevesebb zsír, intenzívebb feszesség, közvetlenül a tökéletlen területeken. Hatékonyságát professzorok és bőrgyógyászok által végzett és ellenőrzött tesztek bizonyítják.

A kezelés menete: a “tökéletlen” területek feltérképezése, bejelölése. Ezután koffeines, csokoládés kontact-gellel megkezdjük a kavitációs-ultrahangos zsírbontó kezelést.

Ez a kavitációs technológia a zsírleszíváshoz hasonló, az esztétikai kezelések leghatékonyabb alakformáló eljárásai közé tartozik. A nagy teljesítményű fókuszált ultrahang hullámok behatolnak a bőrréteg alá és ott gyors mozgásra, súrlódásra késztetik a zsírsejteket. A kavitáció hatására keletkezett apró vákuumbuborékok a zsírsejtek szétpukkanását idézik elő, lebontva a zsírcellákat.

Holistic Beauty Optimális Zsírégetés

Az így folyékonnyá vált zsír a bomlástermékekkel együtt a kiválasztó szervekhez kerül, ahol is a lebontás megtörténik és a vizelettel együtt távozik a szervezetből.

Következő lépésben a már említett különleges, speciális krémmel kenjük be a has, csípő területét, betekerjük és következik a vibrációs, hőterápiás, mágneses, biorezonanciás kezelés 30 percben.

Az eredmény: centiméterekben és súlyvesztésben egyaránt mérhető. Feszes, lapos, cellulitmentes has.

Kezelési idő: 60 perc
Ár: 12.000,- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!