Orvosi Nyomásterápia

Holistic Beauty Orvosi NyomásterápiaTúlsúly, ödéma, vízvisszatartás, cellulit, pigmentálódás, laza bőrszövet? Te is szenvedsz ezektől a tünetektől? Most szalonunkban megszabadulhatsz a kínzó problémáktól is!

Az orvosi nyomásterápia egy mechanikus terápiás módszer. Kontrollált nyomású pneumatikus masszázs, ami segít leküzdeni a keringési rendellenességeket.

A kezelés kellemes, kényelmes, mintha masszíroznának és relaxációs élményt is nyújt.

Ez a nyirokmasszázs aktiválja a vénás és nyirokkeringést, segíti a szöveti nedvek, méreganyagok elvezetését a szervi szűrőink irányába. Megszabadít a felesleges narancsbőrtől, a felgyorsult anyagcserével karcsúsodni kezdesz, növeli a szövetek rugalmasságát, és visszaállítja azok életképességét. Ezért  ajánlott szülés utáni kezelésként is.

Megelőzhető a viszerek kialakulása, újra helyreáll lábaidban a véráramlás.
A gép a mért vérnyomás értékéhez és a kezelt problémának megfelelően választja ki a kezelési programot. Ezáltal személyre szabható a kezelés.

holistic_beauty_orvosi_nyomasterapia_header

A cellulitisz program mechanikailag összetöri a zsírdepókat, a nyirok program elősegíti, hogy a felszabadult zsír a nyirokrendszeren keresztül távozzon a szervezetből.

A kezelés lehet alkalomszerű, különböző alakformáló programok része, vagy 5-10 alkalmas kúraszerű kezelés. Ilyenkor heti 2-3 alkalom javasolt.

Kezelési idő: 20 – 30 perc
Ár: 4.900,- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!