Súlycsökkentő Méregtelenítő Program

Holistic Beauty Súlycsökkentő Méregtelenítő ProgramBELEFOGNÁL EGY SÚLYCSÖKKENTŐ, MÉREGTELENÍTŐ PROGRAMBA? Ha ma nem teszel érte, mit vársz a holnaptól?!

Ezek szerint elhatároztad végre, hogy megtisztítod szervezetedet a felhalmozódott káros anyagoktól.

Egészségi állapotunk lassan, folyamatosan, észrevétlenül romlik. Naponta mérgezzük magunkat, a mérgező anyagok sora pedig  végeláthatatlanul hosszú.A jó hír, hogy a folyamat pozitív irányba befolyásolható is. Testünk ugyan képes az öntisztításra, de a méreganyagokkal egy idő után már nem tud megbirkózni. Támogatásra van szüksége.

Ebben segít az Enterosgel® orvostechnikai eszköz, amely a szervezet belső tisztítását végzi. Bővebb információt a www.enteromedical.hu oldalon találsz.

A GUA SHA több ezer éves tradicionális kínai kezelést pedig külsőleg alkalmazzuk. Ezzel “olvasztjuk” a helyi zsírlerakódásokat, kezeljük a cellulitos területeket, feszesítjük a megereszkedett bőrt.

A meridián pontok kezelésével energetikailag stimuláljuk az érintett területeket. Egy speciális eszközzel a bőr felületére felvitt különleges olajat a meridiánok mentén jellegzetes “kaparó” mozdulatokkal a bőrbe masszírozzuk. Hatására a salakanyagok a bőr felszínére kerülnek, a keletkező vákuum hatására, helyére tápanyagban gazdag folyadék kerül.

Ezzel az ősi technikával fokozzuk szervezeted méregtelenítését, hozzásegítjük a súlycsökkentéshez, valamint az éktelenkedő narancsbőrtől is megszabadulhatsz.

Kezelési idő: 30 perc
Ár: 9.200,- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!