Teljes Test Kezelés

Holistic Beauty Teljes Test KezelésA TÚLSÚLY és a MÉREGANYAGOK ellensége! FOGYASZTÓ, ALAKFORMÁLÓ, CELLULIT elleni, BŐRREGENERÁLÓ PROGRAM!

30 év tapasztalatával a világpiacon! 2 hét alatt 6 alkalom, 12 kezelés!  Fogyás kilóban és centiméterekben!!

Először a problémás területek célzott, lokális zsírbontása kavitációs ultrahanggal, majd a teljes test gyógynövényes mélymeleg terápiás karcsúsító, méregtelenítő, feszesítő kezelése. Eredeti francia, fiziológiai módszer.

A kezelést egy személyes konzultáció előz meg, ahol az igények alapján meghatározzuk a kezelendő testrészt, pontosan bejelöljük, amit kezelni fogunk.

Ezután a vendég elolvassa és aláírja a beleegyező nyilatkozatot, ezzel elismeri, hogy az ellenjavalt betegségekben nem szenved.

Ellenjavalt betegségek: artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, máj-, vese működési elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pace-maker, szívizom-,  érelmeszesedés, belső- és középfül panasz, fertőző betegség, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, fémspirál,terhesség, szoptatás.

Holistic Beauty Teljes Test Kezelés

40-50 perces melegítőtakarós kezelés után a látványos változás megőrzéséhez a  La Cremerie-t   bemaszírozzuk a zsirlereakódást tartalmazó helyekre. A lipo-diszperzív krém úgy gyakorol hatást a zsírégetésre, hogy megakadályozza, hogy a táplálék zsírlerakódások formájában halmozódjon fel a kezelt területen.

Bizonyított élettani hatások! Látványos eredmény már az első kezelés után!

Kezelési idő: 100 perc
Ár: 21.000,- Ft / alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!