Tökéletes Formában Lévő Test

Holistic Beauty Tökéletes Formában lévő TestHát háj? Vagy csípő háj? Most 17 kezeléssel 3 hét alatt rávesszük a távozásra!

Ez az alakformáló módszer a legkitartóbb lefogyhatatlan zsírpárnák eltüntetésében nyújt megoldást. Szelektív alakformáló! Egyedülálló komplex hatás! A hatást nem a zsírdepók átmeneti csökkentésével, hanem a zsírsejtek lebontásával érjük el. Ezért látványos, és műtéti beavatkozás nélkül is tartós az eredmény. Ha kilóiddal nincs is probléma, de vannak olyan területek ahol a zsírszövet vastagabb, vagy az elhelyezkedése előnytelen, akkor ez a kezelés Neked is szól. Ebben a szelektív alakkorrekcióban hatékony segítőtársak a gépi kezelések, valamint a sejtszintű méregtelenítő pakolások.

Kezelések sorrendje

Peeling + pakolás; 3 alkalommal – hetente 1X kavitációs ultrahang + vákuum + kávé pakolás; 3 alkalommal – hetente 1X vákuum + tőzeggyógyiszap pakolás.

Egy alkalom: teljes test peelingezés, zsírbontó kávéőrleményű peelinggel. Ezután összetételét tekintve a világon egyedülálló sejtszintű méregtelenítő, feszesítő pakolással készítjük elő további sikeres kezelésünket.

Holistic Beauty Tökéletes Formában Lévő Test 2

Három alkalom: Kavitációs ultrahangos zsírbontás, majd vákuumkezelés, ami az egyik leghatékonyabb és legsokrétűbb fogyasztó módszer. Az ezt követő “kávé terápia” átformálja az alakot, speciális folyadékelvezető hatása elősegíti, hogy a bomlástermékek nyirokrendszeren át a kiválasztó szervhez kerüljenek.

Három alkalom: Vákuumos kezelés ,és sejtszintű pakolás, ahol is ezzel az egyetlen termékkel végezhető az alakformálás, narancsbőr kezelés, méregtelenítés.

Az átgondolt stratégia, pontosan végrehajtott hadművelet győzelemre vezet, és a legkitartóbb zsírpárnák is eltüntethetők!

Kezelési idő: 60 perc / alkalom
Ár: 94.000,- Ft / 6 alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!