Vágni Vagy Nem Vágni

Holistic Beauty Vágni Vagy Nem VágniFeszesen kerek, rugalmas bőrű, csodálatosan telt mellek sebészeti beavatkozás nélkül, vákuumterápiával.

Dibi Specific Zone – mellápolás

Ez egy tudományosan megalapozott módszer, mely azon a bizonyított és orvosilag is elismert és használt tudományos elven alapszik, miszerint a szövetekben előidézett húzóerő a szöveti sejtek növekedéséhez vezet. Jelenleg ez a műtét nélküli mellnagyobbítás legismertebb tudományosan bizonyított módja, mely hosszútávon a mellszövet újratermelését idézi elő.

Ugyanis a sejtszöveti anyagcserében olyan kedvező biokémiai változások állnak elő, amelyek a mellek megemelkedéséhez vezetnek. A kezelés során a vákuum által oxigénben és tápanyagban gazdagabb vér áramlik a mellekbe. A pozitív nyomás pedig gondoskodik az elhasznált vér, nyirok és salakanyagok elszállításáról.

Ilyen módon az enzimek ismét aktiválódnak és új kollagént állítanak elő. Igazi alternatívát kínál a káros gyógyszerekkel és a kockázatos plasztikai műtétekkel szemben.

Dibi Specific Zone

A DIBI SPECIFIC ZONE- megemeli és feszesíti a melled vonalát, ápolja és szépíti a dekoltázs bőrét. Kizárólag a mell területére kifejlesztett termékcsalád, biotechnológiával előállított formulája fokozza az aktív összetevők felszívódását. Megelőzi a striák kialakulását, azonnal megemeli a kebleket, köszönhető ez a “PUSH-UP” hatásnak.

Holistic Beauty Vágni Vagy Nem Vágni 2

Bár az idő múlásával és a gravitációval szemben nem tudod teljesen megvédeni magad, a mell megóvása és “karbantartása” elengedhetetlen, hogy természetesen tündöklő dekoltázsunk legyen.

Milyen hatásra számíthatok a kezelést követően?

  • A mellek felső íve, a dekoltázs azonnal megduzzad
  • A mell domborúbb lesz, tartása javul

Mikor ajánlom?

  • Ha melleid az évek elteltével megereszkedtek, veszítettek feszességükből
  • Ha a fogyókúra, többszöri súlyingadozás következtében a mell szövetei meglazultak

A mell ápolását és szépségének megóvását már serdülőkorban el kell kezdeni. A kúraszerű kezelések alatt és utána nagyon fontos az otthoni ápolás. Az otthoni ápolás folytatásával lehet fenntartani az eredményt. Ezeknek stimuláló és feszesítő hatása van. Serkenti az anyagcserét és stimulálja a bőr kollagén szintézisé, újra építi az elasztin rostokat, fokozza a tónust,és a bőr szöveteinek feszességét.

A kezelés menete

  • tisztító fázis: peeling vákuum kezelő fázis
  • vákuum kezelő fázis
  • aktív fázis: szérummal, ampullával, krémmel történő mellmasszázs
  • befejező fázis: pakolás, és gipszcsíkkal történő mellformázás

Kezelési idő: 60 perc
Ár: 8.000,- Ft / alkalom
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!