Vége a Háthájnak

Holistic Beauty Vége a HáthájnakA módszerrel a hónaljháj és a fenék fölötti zsírréteg tüntethető el. Még a legkitartóbb zsírpárnák sem tudnak ellenállni ennek a módszernek.

Az átgondolt stratégia, pontosan végrehajtott hadművelet győzelemre vezet!

Szervezetünkben léteznek úgynevezett alfa-receptorok, jelenlétük a problémás zsírdepókban akadályozzák a zsírsavak felszabadulását, és így az egész zsírszövet véráramlását.

A LIPO LÉZER-es kezelés lehetővé teszi, hogy a sejtmembránon keresztül a zsírsavak kikerülhessenek a zsírsejtekből, és a GUA SHA meridián “trükk” segítségével könnyedén megszabaduljunk tőlük. Helyreáll a szövetekben a vér- és nyirokáramlás.

A gyors és hatékony alakváltozást elősegítjük egy speciális pakolással. Hatóanyagi segítségével:

– megelőzi a zsír lerakódását,
– meggátolja a szabadgyökök és méreganyagok termelődését,
– serkenti a zsír lebontását,
– folyadékelvezető hatása van,
– serkenti a fehérjerostok összehúzódását, megerősíti a sejtek szerkezetét.

Klinikai tesztek bizonyítják a sejten belüli zsírraktározás csökkenését. Mikroszkóp alatt jól látható,hogy a zsírsejt zsírcseppet veszít,így visszatér az elő-zsírsejt állapotába. A pakolás aktív növényi hatóanyagának speciális folyadékelvezető hatása van, tonizálja a kapillárisokat, javítja a kötőszövet oxidációját, segít a folyadékpangás kiküszöbölésében. Egy tradicionális kínai gyógynövénykivonat pedig a zsírsejtek felbontásában van segítségünkre. Előidézi a trigliceridek és zsírsavak kiválasztódását.

KEVESEBB ZSÍR, INTENZÍVEBB FESZESSÉG!

Kezelési idő: 90 perc
Ár: 21.500,- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!