Holistic Beauty Wiener Aromaterápiás TesttekercselésKARCSÚSÍTÁS NÉGYSZERES HATÉKONYSÁGGAL! Wiener aromaterápiás testtekercselés!

Az aromaterápiás fáslizó módszer olyan különlegességgel rendelkezik, amit más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni. Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer, amikor is centimétereket veszíthetünk testünk körfogatából. Onnan fogyunk, ahonnan szeretnénk és bőrünk is megszépül.

Az eljárást szépség- és wellness szalonok ezrei végzik nagy sikerrel Európa szerte.

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. Az illóolajok hatóanyagai intenzív vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben hidegérzet lép fel. Mivel a szervezet alapvető funkciói közé tartozik a belső hőegyensúly fenntartása, a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott zsírtartalékot, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa.

A nők 80%-a küzd narancsbőrrel, makacs zsírpárnákkal a comb, fenék és derék táján. A sanyargató diéták és mozgás hatására ugyan fogyásnak indulnak, de a látványos fogyás sajnos  nem a célterületen történik. A mellek veszítenek méretükből, az arc beesik, de a nem kívánatos zsírpárnák megmaradnak.

Ha a teljes életmód váltásig nem is tudunk eljutni, még van megoldás a fenti problémák megszüntetésére. Ebben a kezelésben két önmagában is sikeres megoldást alkalmazunk. A kezelést kavitációs ultrahanggal kezdjük a legproblémásabb területeken. Ezután következik az aromaterápiás testtekercselés. Ez a karcsúsító, kötőszöveti problémákat orvosló eljárás elnyerte a Nemzetközi Feltalálói Nagydíjat is.

A fogyás a mélyrétegű zsírpárnák mozgósításának eredménye. Látványos a kötőszövet feszesedése, a narancsbőr nagymértékű javulása, valamint halványodnak a hízási-, fogyási csíkok. Mindez egy pihentető, ellazulással történik.

Kezelési idő: 60 perc
Ár: 12.000,- Ft
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!