Agytréning

Holsitic Beauty AgytréningA tudati technológia több ezer éves tapasztalatokat ötvöz a XX. század technikájával.

A régi korok emberei megtehették, hogy egy-egy fárasztó nap után leültek a tábortűz mellé és a villódzó fények, a társakkal közös zenélés segített feldolgozni a nap eseményeit, és valóban nyugodni térhettek. Ma már erre se időnk, se módunk. Problémáinkat elalváskor is magunkkal visszük és csodálkozunk, ha zakatol az agyunk, álmatlanul forgolódunk. Az agytréning a hangok és a fények összjátékával juttat el bennünket a tábortüzet bámulókéhoz hasonló, módosult tudatállapotba.

Lazítás közben a jobb és bal agyfélteke egymást erősítő hullámokat bocsát ki. Fokozódik a koncentráció, növekszik az intelligenciaszint, fejlődik a kreativitás, javul a memória.

Hosszútávú hatásaként harmonikusabbá válnak kapcsolataink, elsősorban saját magunkkal, majd ennek hatására környezetünkkel is.

Ön srtesszben él? Túlhajszolt és örökké fáradt? Szorong?
Fáradtan ébred? Nem bír elaludni órákig, mert pörgő elméje nem hagyja? Mindig csak aludna? Régóta rossz a hangulata?

Egyszerű és hatásos módszer az agytréner a

  • gyors és eredményes tanuláshoz,
  • stresszoldásra,
  • jó és pihentető alváshoz,
  • jobb memóriához,
  • szorongás csökkentésére,
  • tetterő fokozására,
  • az egészség és jó közérzet visszaszerzésére és megőrzésére,
  • agykapacitás növelésére,
  • tartós fogyás elérésére.

Holistic Beauty Agytréningholistic_beauty_agytrening_01Az agytréning segítségével olyan frekvenciákra juttathatjuk az agyat, ahol elérhető az agyféltekék összehangolása. Ennek köszönhetően nő az agy teljesítménye. A számítógép által vezérelt és személyre szabható program pedig a nem megfelelően működő agyterületeket felélénkíti. Nincs semmiféle mellékhatás, ellenben rengeteg pozitív hatással bír, növelhetjük koncentrációnkat, kreativitásunkat, előhívhatjuk emlékképeinket, jelentős pozitív változást okoznak az intelligenciaszintünkben, hosszútávú emlékezésben, reakcióidőben, a káros stressz leépítésében, a problémamegoldó képességben. Az adott frekvenciák meghatározott vegyületek felszabadulását eredményezi. Pl. az agyban nagy mennyiségű növekedési hormont szabadít fel, ami pedig az élsportnál elengedhetetlen. Sajnos, a megnövekedett elektroszmog hatására éppen ennek a frekvenciának a hiányától szenvedünk.

Nagyon fontos lenne, hogy a Föld több milliárd éves természetes frekvenciájának harmóniáját visszaállítsuk a testünkben!

Az agy módosult agyhullám-aktivitását kiváltó kazetták hallgatása alatt a tanulás folyamata meggyorsítható, és az információk többszöröse raktározható el az agyban. Vizsgálat kimutatta, hogy egy ilyen nyelvtanfolyam alatt megtanult szavak 88 %-át a diákok vissza tudták idézni még fél év múlva is.

Nem tekintjük magunkat sem varázslónak, sem csodadoktornak. Egyszerűen “csak” egy csodálatos eszköz van a kezünkben, amelynek ismerjük a hatásmechanizmusát, és ezáltal alternatívát tudunk kínálni a hozzánk fordulóknak.

Agyunk irányítja az életünket. Ha megfelelően működik, harmonikusak és kiegyensúlyozottak vagyunk. Agyunk érzékeli, feldolgozza és választ ad a minket érő információkra. Ennek sebessége és a hatásfoka tükröződik a mentális képességünkben.

A rendszeresen edzésben tartott agy számára nem okozhat gondot a tanulás.

VÁRJUK SZERETETTEL, mert mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia az audio-vizuális stimuláció hatásait!

Kezelési idő:
Ár:
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!