MagnetSpace Sejtszintü Állapotfelmérés

Holistic Beauty MagnetSpace Sejtszintü ÁllapotfelmérésSzeretnél egy alkalommal megtudni mindent? Minden rendben van az egészségeddel vagy van valami probléma, amire jó lenne odafigyelni?

Törődj magaddal akkor is, amikor még a betegségtünetek nem jelentkeznek vagy minden vizsgálat negatív eredménnyel járt és valahogy mégsem érzed jól magad!

Új kifejezéssel gazdagodtunk! Neve: MINŐSÉGI ÉHEZÉS!

 

 

Megdöbbentően sok a minőségi éhező Magyarországon, Európa egyik legkövérebb országában. /mti .2010 10.15 /

Magyarországon a lakosság 26,5 százaléka tekinthető minőségi éhezőnek, ami jóval az Európai Unió 9,5 százalékos átlagát meghaladja. /sajtótájékoztató Vajda László Vidékfejlesztési Minisztérium főosztály vezető/

Az elhízott ember is éhezhet. A jóléti társadalomban is nemcsak hogy előfordul, de mindennapos a minőségi éhezés. Bár elegendő a tápanyag térfogata, de minőségét tekintve nem. Hasznos-anyag tartalma minimális, plusz a tisztátalan szervezet akadálya a felszívódásnak is.

Az ősember abba halt bele, hogy éhezett, a mai ember abba hal bele, hogy eszik /Dr Czeizel Endre – 2012. 07.08. origo/

holistic_beauty_magnetspace_00Az ősi félelem hozza, hogy halálra esszük magunkat. A kövérség sok más betegségek hordozója is. Ezért is van nagy jelentősége a sejtszintű állapotfelmérésnek. A testelemzővel végzett vizsgálat eredményei alapján képet kapunk sejtjeink, szerveink “minőségi” hiányállapotáról is /nyomelemek, ásványi anyagok, vitaminok, stb./.

A kvantumrezonanciás-mágneses elemzőben az orvostudomány, a bioinformatika, az elektrotechnika és számos más tudomány legmodernebb eredményei testesülnek meg. A kvantum medicina adja az elméletek hátterét, melyre alapozva egy korszerű elektromos készülékkel felmérhető az emberi test sejtjei által kibocsátott, gyenge mágneses mező tudományos elemzése. Így pl.tudjuk mérni és meg tudjuk határozni a tesztelt személy egészségi állapotát és fő problémáit. A felmérés alapján a kapott kvantumérték utal a betegségek természetére és komolyságára.

BIOREZONANCIÁS sejtszintű állapotfelmérés a szervezet átvizsgálását jelenti.

holistic_beauty_magnetspace_01A vizsgálat gyors, fájdalommentes és részletes tájékoztatást nyújt szerveink működéséről, sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Alapja a Schumann-hullám. Ez az elektromágneses tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze sejtjeink kémiai folyamatát. Gondoskodik az emberi szervezet fenntartásáról is.

Minden, ami ezen a világon van rezgéseket bocsát ki, így sejtjeink is. A rezgések fontosságával már az ősi kultúrákban is találkozunk. A Tibeti hangtál, a kristályok gyógyító hatása, a csakra-terápia, ezek mind a frekvenciák gyógyító hatásán alapulnak.

Az emberi test sejtek millióinak összessége, melyek folyamatosan növekednek, fejlődnek, differenciálódnak,regenerálódnak és pusztulnak, megújítják magukat. Egy felnőtt szervezetében, kb. 25 millió sejt osztódik percenként, a vérsejtekből kb.100 millió termelődik újra percenként.
Folyton mozgásban, változásban vannak, állandóan elektromágneses hullámokat bocsátanak ki és pontosan utalnak a szervezet állapotára. A felmérés alapján a tesztelt személy egészségi és energetikai állapotáról kap képet.

A biorezonancia a NASA kutatásainak köszönheti gyors fejlődését.
A Quantum Health Analyzer felmérési eredményei alapján a következő területekről kapunk információt nyomelemek, ásványi anyagok, toxinok, mérgek, vércukor, reumás csontbetegségek elemzése, csontsűrűség ,csontbetegség elemzése. Tüdőfunkció elemzése, agyi idegek állapotának elemzése, gyomor és bélrendszer, keringés és az agyi erek állapota.
Epehólyag, máj, hasnyálmirigy, vese működése. Kiválasztó rendszer, immunrendszer, bőr anatómiai analízise. Nehézfémek, aminosavak, fizikai állapot, testelemzés, stb.

Kinek ajánljuk a biorezonanciás állapotfelmérést?

Mindenkinek!

Mikor?

Minden különösebb ok nélküli fáradékonyság, rossz közérzet, rossz emésztés, hajhullás, visszatérő rendszeres megfázás, gyulladás, stb. tapasztalható, de az orvosi vizsgálatok nem mutatnak ki kezelést kívánó problémát, vagy még nem történt orvosi vizsgálat, de szeretnéd tudni az okát.

A betegségek megelőzésének leghatékonyabb módszere az időszakos ellenőrzés. 16 féle testelemzést kapunk 16 féle szervrendszer működéséről. A biorezonanciás állapotfelmérés nem orvosi diagnózis és nem helyettesíti azt!

Kezelési idő: 90 perc / alkalom
Ár: 17-25.000,- ft / használt anyag mennyiségétől függően
Aktuális akciókról érdeklődj a +36 20 956 6433-as számon!